Privacy Policy

 

 

Bedrijfsgegevens:

 

Pimpelmees-Brocante

 

Eigenhaardstraat 62

 

9663RH Nieuwe Pekela

 

Telefoon:                         06-20729575

 

Email adres:                    info@pimpelmees-brocante.nl

 

KVK                                 70537232

 

BTW nummer:               110714404B01

 

 

 

Via Pimpelmees-brocante worden privacy gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt.  Pimpelmees-brocante acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook beveiligd en zorgvuldig verwerkt. Daarnaast komen bij een bezoek aan www.pimpelmees-brocante.nl automatisch ook andere gegevens beschikbaar zoals uw IP-adres, informatie over de internetsite van waaruit u onze website geopend hebt of over de door u gebruikte internet-browser (technische informatie)

 

 

 

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) stelt.

 

Dat betekend o.a. dat:

 

 

 

Pimplemees-brocante respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.                          Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Pimpelmees- brocante  zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling of wanneer dit verplicht is op grond van de wet of een gerechtelijk bevel of op uw uitdrukkelijke verzoek. Wij respecteren uw recht om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden , te corrigeren of te verwijderen. Gebruik hiervoor ons email adres voor dit verzoek: info@pimpelmees-brocante.nl. Wij verwerken uw eventuele wijzigingen binnen 4 weken.

 

 

 

Pimpelmees-brocante gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

 

·         Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

 

·         Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

 

·         Als u besluit een reactie in ons gastenboek te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.

 

·         Het aanvragen van onze nieuwsbrief, Uw email adres wordt aan een mailingslijst toegevoegd. U kunt zich ter aller tijden afmelden voor onze nieuwsbrief.

 

·         Uw Reacties op onze  Facebook/Instagram sites worden automatisch door deze betreffende sites geplaats. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u plaatst. (plaats geen persoonlijke gegevens)

 

Termijn van bewaren gegevens:

 

Wij bewaren uw gegevens niet langer dan noodzakelijk (m.u.v. nieuwsbrief/gastenboek) In de regel bewaren wij uw gegevens tot 6 maanden na de laatste aankoop. Ordergegevens zijn wij verplicht 7 jaar te bewaren.(voor de belastingdienst)

 

Pimpelmees-brocante verkoopt uw gegevens niet
Pimpelmees-brocante zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling of wanneer verplicht is op grond van de wet of een gerechtelijk bevel of op uw uitdrukkelijke verzoek.  Via onze site maken wij gebruik van mijnwebwinkel.nl. Disclaimer. De artikelen die u op www.pimpelmees-brocante.nl bekijkt kunt u door middel van buttons delen via social media. Voor het functioneren van deze buttons wordt gebruik gemaakt van social media-cookies van social media-partijen (zoals Instagram, Facebook, Twitter en Pintrest.) zodat deze u herkennen op het moment dat je een artikel wilt delen.
Onze social media-cookies maken het mogelijk dat:

 

·        ingelogde gebruikers van geselecteerde social media bepaalde inhoud van onze website direct kunnen delen.

 

 Voor het verzenden van onze pakketten worden uw adresgegevens verwerkt bij: Postnl/Myparcel). Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

 

Autoriteit Persoonsgegevens

 

U heeft, als bezoeker van onze webwinkel, het recht om online een klacht in te dienen.

 

 

 

Cookies

 

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Pimpelmees-brocante gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens het winkelen bij Pimpelmees-brocante geen cookies ontvangt.

 

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy disclaimer van Pimpelmees-brocante, dan kunt u contact met ons opnemen. In geval wijziging van onze Privacy disclaimer nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie. Wij adviseren u onze Privacy disclaimer regelmatig te raadplegen, zodat u altijd op de hoogte bent van eventuele wijzigingen.

 

 

 

Beveiliging:

 

Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te  beperken.

 

Tenslotte worden uw gegevens nog opgeslagen en gebruikt voor zover wij daartoe juridisch zijn verplicht, bijvoorbeeld op grond van overheids- of justitiële voorschriften, en ter behartiging van onze rechten en aanspraken en indien dit in het kader van een juridische procedure noodzakelijk mocht zijn.

 

Nieuwsbrief

Meld je aan om op de hoogte te blijven van kortingsacties en nieuwtjes zoals data van brocante fairs waarbij Pimpelmees-brocante aanwezig zal zijn.
aanmelden
© 2017 - 2022 Pimpelmees-brocante | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel